BOMM BAR & BISTRO

BOMM BAR & BISTRO Heerlijke bistro!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 98 beoordelingen
9 jul 2020 om 22:09 Dat het burgermenu heerlijk is wisten we al maar de cheesecake is ook echt geweldig. Bestelling eerder op de dag gedaan en werd exact op het gewenste tijdstip bezorgd. Zeker voor herhaling vatbaar.
4 jun 2020 om 23:40 Lekker eten, lekker snelle bezorging. Top.
3 mei 2020 om 19:32 13 euro voor een caesarsalade, kip was niet vers, croutons...ranzige harde dingen uit een pakje van de supermarkt, dressing die erbij zat was een zurige honingmosterd dressing en GEEN caesardressing. 9 euro voor 5 garnalen....hier bestel ik nooit meer.
22 apr 2020 om 19:01 Goede burger, goed optijd. Top.
11 apr 2020 om 22:29 Burger was koud en geen goede value for money, friet saai en niet bijzonder smakelijk.
10 apr 2020 om 21:55 Eten kwam keurig op de tijd die was afgesproken en was lekker!
3 apr 2020 om 20:50 Heerlijke burger, hele goede frites voor take out!
14 feb 2020 om 8:29 Het eten was koud
23 jan 2020 om 21:48 Almost 30 euros for a burger, fries and cheese croquet. The burger wasn't special which was a let down. We don't mind paying for quality, but this was disappointing,. Plus it was all really cold. The burger bun felt chilled. We won't be ordering again.
22 jan 2020 om 19:52 Bezorger is naar verkeerde straat gereden. Hoewel dit maar 1 straat verderop was, kwam de hele bestelling koud aan. Friet was niet goed doorbakken, koud en klef. Voor deze prijs mag je betere kwaliteit verwachten
19 jan 2020 om 21:25 Gekozen voor 19.20 bezorgen. Bezorger was er om 19.10, de hamburgers waren koud en nat/klef. Ook hadden er normale frietjes besteld kregen boeren friet ook lauw en zat een plastic na smaak aan. Echt helemaal niet lekker en veelste duur na deze ervaring.
17 jan 2020 om 18:54 Bar slecht! Bestelling kwam, volgens de bon ook, 1213 uur binnen, 1230 moest t opgehaald worden door de Thuisbezorgd, levering was pas om 1255 uur. Het eten was dus koud!! Hamburger moest in de magnetron, en t werd Bagger!